La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

blondie de moniato

0

Crec que tothom en algun moment ens hem sentit poc apreciats. Un dia, en el que estàs content fent el que fas cada dia, per un comentari o per una situació te n’adones que t’esforces molt per què tothom estigui bé i feliç i en realitat la gent no ho valora. I aquell dia, en aquell instant, t’agafa una tristesa que es tradueix en un mantra molt nociu: “no val la pena”. Si t’has sentit així alguna vegada et pots identificar amb un moniato. Anem a veure… pot haver-hi una hortalisa, verdura o tubercle més menyspreuat? M’imagino la reunió quan van crear el moniato: farem una patata (a tothom li agraden les patates d’una manera o una altra) però serà dolça! ERA UNA IDEA GENIAL! Una patata dolça! m’imagino tots aplaudint. Doncs el pobre moniato per molt que faci es el gran oblidat… Però com en aquesta vida tot té solució aquí teniu unes postres que estan realment bones, aquest blondie de moniato i xocolata blanca. Però bons de veritat. No estil sucedani d’un blondie però que en realitat és suro o insípid o plastelina.No. ESTÀ BO!!!

!

INGREDIENTS

  • 200 gr de moniato rostit
  • 180 gr de xocolata blanca
  • 40 gr de mantega
  • 4 ous
  • 120 gr de sucre
  • 100 gr de sucre tipus panela
  • 70 gr de farina

Fonem la xocolata blanca amb la mantega. Una vegada fosa afegim els dos tipus de sucre i els ous un a un. per integrar el moniato jo he fet servir la minipimer i ha quedat un blondie molt fi. Al final hi afegim la farina passada pel sedàs. Posem la massa en un motllo per brownies i al forn 30 minuts a 180ºC

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?