La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

galetes de xocolata blanca i ametlles

0

Hola, em dic senyora Casta i sóc adicta a la canyella. Potser sigui un començament estrany per unes galetes de xocolata blanca i ametlles però normalitat no és el meu segon nom. Anem a veure… Cada vegada que veig unes postres que vull recrear o versionar o penso en una creació meva bàsicament l’ingredient principal és la canyella… Com comença a ser preocupant vaig decidir que aquesta setmana sortia de la zona de confort… i si hi ha quelcom que no m’agrada fer són galetes… Doncs aquí teniu unes boníssimes galetes amb un sabor suau a mantegafresca-vainilla-xocolatablanca que fan plorar i amb una textura com mantecado de poble… De veritat que són una meravella, sóc molt primmirada amb les galetes, en el blog en trobareu molt poques perquè cada vegada que veig una recepta de galetes em poso exigent y la llegeixo com si olorés a fems. Així que si aquestes galetes m’han fet feliç a mi… et pots imaginar el que poden fer amb tu?

INGREDIENTS

  • 100 gr de mantega a temperatura ambient
  • 50 gr de sucre panela
  • 1 tsp de vainilla
  • polsim de sal
  • 60 gr de xocolata blanca desfeta
  • 2 rovells d’ou
  • 200 gr de farina
  • 40 gr de farina d’ametlles
  • 60 gr de ametlles filetejades

En un bol posem la mantega i el sucre i amb l’ajuda d’una espàtula ho treballem fins fer una cremeta. Afegim la vainilla, els rovells d’ou i una vegada integrat la xocolata desfeta. En aquest moment posem la farina, l’ametlla mòlta i el polsim de sal i anem fent una masa. Al final, per no trencar-les massa, introduïm les ametlles filetejades. Dividim la massa en dos i fem dos churros i ho emboliquem amb paper film. Ho reservem a la nevera per una hora.

Escalfem el forn a 170ºC. Arrebossem la massa en sucre i tallem amb un ganivet rodanxes d’un centímetre de grossor. Disposem les galetes en una safata folrada amb paper i al forn per 10-12 minuts.

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?