La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

butter cake

0

Els meus sabors preferits són la mantega, la nata, la crema pastissera… El sabor suau i subtil… I aquest butter cake és un exemple de pa de pessic que em fa tornar boja!!! Quan estava al forn feia olor de pastís de formatge… Imagineu!!! Dens i humit amb un gust dolç i cremós… És tastar-lo i vols ser Elizabeth Bennet prenent el tè a Pemberley.  Tanqueu els ulls. Jo, un vestit amb puntilles al coll, un sandvitx de cogombre a una mà, una tassa de tè a l’altre i la boca plena de butter cake… Només cal que m’agafi ganes d’estornudar i ja fem l’escena completa!!! Aquesta recepta és del llibre d’Aliter Dulcia on hi ha moltes receptes que em criden l’atenció. Ja anirem fent, ara us deixo un bàsic per una tarda de diumenge de tardor…

INGREDIENTS

  • 220 gr de mantega a temperatura ambient
  • 350 gr de sucre
  • 4 ous
  • 150 gr de formatge cremós
  • 250 gr de farina
  • 2 tsp de llevat químic
  • un polsim de sal

Batem la mantega amb el sucre i sense deixar de batre incorporem un a un els ous, el formatge i finalment la farina i el llevat passats pel sedàs. El posem al forn 180ºC uns 40 minuts però dependrà del motllo.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?