La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pastís de formatge LA VIÑA

0

Pot ser que ens trobem davant d’un cas de “deixa de buscar”. Ja saps, cada hivern des de que tens ús de raó que tens dins del teu cap les botes perfectes i un any, un dia qualsevol les trobes! La canya, el taló, el color, la tanca…. el disseny que tenies a la ment està a les teves mans (costen les punyeteres botes 180 euros perquè el teu dissenyador mental és dels cars, tens molt bon gust…) i saps que les tens i et dius treient-te un pes de sobre que pots deixar de buscar… El mateix passa amb la caçadora de cuir perfecta, el pintallavis vermell perfecte i el pastís de formatge perfecte. DEIXEU DE BUSCAR! El restaurant La Viña de San Sebastian ens ha concedit la recepta del seu pastís de formatge i és vergonyosament fàcil i luxuriosament deliciós. Ja està. S’ha acabat. El tenim. Un bol, una cullera, 5 ingredients i fet. ÉS TAAAAAAAAAN CREMOSAAAAAAA! No sé com dir-vos això de forma educada… així que sense filtre: FEU AQUEST PASTÍS JA!!!!

INGREDIENTS

  • 570 gr de formatge cremós
  • 4 ous
  • 230 gr de sucre
  • 1 tbsp de farina
  • 280 ml de nata

En primer lloc tallem paper de forn, el mullem, fem una bola i folrem un motllo de 20 cm. Mullat permet agafar millor la forma del motllo i queda un pastís amb un aspecte rústic molt característic.

En un bol posem el formatge, el sucre i la farina i ho barregem amb una cullera. És important que sigui amb una cullera i no un batedor porquè no volem que entri aire a la preparació perquè pot desbordar el motllo al forn. Després afegim els ous un per un i finalment la nata. Posem la crema en el motllo i al forn 40 minuts a 200ªc. Quan hagi passat el temps entreobrim la porta i quan estigui el pastís a temperatura ambient el posem a la nevera un mínim de 6 hores.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?