La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

cappuccino cheesecake

0

Fa molta calor i molta mandra encendre el forn per això aquesta cappuccino cheesecake sense forn és una solució ideal!!! Es fa en un plis i realment està fresqueta, suau i bona. Jo prefereixo les cheesecake que es fan al forn però aquesta és una bona recepta que no us fallarà, senzilla i original. En un receptari cal tenir de tot perquè mai saps quan et pot venir de gust i reconec que tinc moltes ganes de fer-la de llimona, un sabor refrescant… o de mojito… Tinc tantes receptes al cap i una llista tan llarga… Però no em dóna la vida! Cada vegada que penso la setmana vinent faig unes postres en concret aquesta recepta tingueu per segur que no la faré… Sóc més de un aquí te pillo aquí te mato…

INGREDIENTS

 • 200 gr de galetes
 • 50 gr de mantega
 • 680 gr de formatge Philadelphia
 • 200 gr de creme fraiche
 • 7 gr de gelatina en pols
 • 120 ml de llet
 • 11 gr de cafè soluble
 • 1 1/2 tbps d’aigua calenta
 • 160 gr de sucre
 • 250 ml de nata
 • 3 gr de gelatina
 • 30 ml d’aigua

Primer fem la base triturant les galetes que més us agradin, també ha d’estar molt bo amb galetes de xocolata, i fonent els 50 gr de mantega. Un cop tinguem allisada la base la reservem a la nevera. En una cassola escalfem la llet i la gelatina fins al 50ºC i ho deixem refredar sense que arribi a quallar. Desfem el cafè en la culleradeta calenta d’aigua i també reservem. En un bol barregem el formatge en crema amb el sucre. Afegim la creme fraiche, la llet amb la gelatina i el cafè. Aboquem la crema damunt de la base de galetes i ho deixem a la nevera d’un dia per l’altre.

L’endemà posem els tres grams de gelatina amb l’aigua per què s’hidrati. Quan té aspecte com d’esponja ho escalfem 15 segons en el microones. Comencem a muntar la nata i quan estigui a mig muntar posem sucre si volem i la gelatina. Hem de fer servir aquesta nata inmediatament perquè després agafarà textura. En aquest cas jo he fet com unes roses…

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?