La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

galetes cinnamon rolls

Comments Off on galetes cinnamon rolls

Si hi ha unes postres per les quals jo seria capaç de matar és pel cinnamon rolls… mare mevaaaa!!! Si us agrada la canyella i només poguéssiu fer una recepta és la que us diria de fer… és una passada… Per tant, qualsevol cosa amb aquest sabor ens encanta al sr. Casta i a mi. I haig de dir que aquestes galetes són una petita troballa… Són un bon detallet per portar, queden molt cuquis, són incrïblement delicioses, adictives i moooolt fàcils de fer. Poques receptes de galetes tinc al blog i la raó és que no suporto fer galetes, és començar la primera safata al forn i ja mataria a la primera persona que em parlés. Ho trobo súper pesat de fer… Per tant, les receptes que trobeu al blog són galetes que realment valen la pena fer, estan totes boníssimes perquè sinó no m’hi poso… Potser fer galetes amb nens té més sentit, per ara no ho he provat (bàsicament perquè tenen tres mesos i serveis socials podria tenir alguna cosa a dir), així que mentre hagi de ser la nena bonica la que es passi la tarda fent galetes no en trobareu masses per aquí… Apr0fiteu aquestes!!!

 

INGREDIENTS

  • 300 gr de farina
  • 1/2 tsp de llevat químic
  • 1/4 tsp de sal
  • 170 gr de mantega
  • 150 gr de sucre
  • Un ou
  • 2 tsp de vainilla
  • Farcit: 2 tbsp de mantega fosa, 50 gr de sucre i 1 tbsp de canyella

Comencem barrejant la mantega a temperatura ambient amb el sucre. Amb una batedora és molt més facil. Afegim la vainilla, l’ou i seguim integrant. Després posem els ingredients secs, és a dir, la farina, el llevat i la sal. Fem una bola i la guardem una hora a la nevera. Per fer el farcit fonem la mantega i la barregem amb el sucre i la canyella. Dividim la bola en dos i fem dos rectangles. Els pintem amb el farcit i ho enrotllem com un braç de gitano. Ho tornem a embolicar en un film i ho deixem a la nevera.

Quan anem a fer les galetes les tallem amb un gruix d’un centímetre i els posem al forn uns 12-15 minuts a 170ºC.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed.