La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pa de pessic de castanyes

0

Benvinguda tardor!!! La meva estació preferida… La llum, els colors, la natura… Tot és perfecte després de l’estiu… i per això us tinc preparada una recepta molt especial. Aquest pa de pessic de castanyes té exactament el sabor de la tardor. No heu tastat res semblant. És senzilla de fer, té la textura perfecta i té un gust intens a crema de castanyes! Us recomano que compreu feta la crema perquè un any per Nadal vaig voler regalar crema de castanyes casolana en una espècie de broma familiar i vaig acabar totalment desesperada pelant castanyes… Cal dir que quan van repartir la paciència jo no vaig esperar a la cua… ja havia marxat desesperada… però les castanyes superen fins i tot a la paciència de tothom! Vaja, que prefereixo pintar-me les ungles de la mà dreta…

INGREDIENTS

  • 3 ous
  • 120 ml d’oli de girasol
  • 110 gr de sucre
  • 300 gr de crema de castanyes
  • 100 gr de farina
  • 80 gr de farina de castanyes
  • 2 1/2 tsp de llevat químic.

En un bol hi posem el sucre, els ous i l’oli. Barregem amb una batidor o una cullera de fusta. Hi afegim la crema de castanyes i quan estigui incorporada hi aboquem els ingredients secs passats pel sedàs. Necessitarem un motlle rodó de 20 cm i uns 50 minuts al forn a 180ºC. Passats els primers 20 minuts el tapem amb paper d’alumini. Un cop estigui fred guardeu-lo embolicat en film.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?