La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

gelat de xocolata

Comments Off on gelat de xocolata

Gelat de xocolata amb un toc de canyella… Miau… Recepta per llepar-se els bigotis!!! La canyella, la vainilla, la mel i el sucre morè li donen uns matisos molt agradables a la xocolata negra, la suavitza sense que perdi intensitat, n’arrodoneix el sabor. Crec que a més de ser una recepta molt cremosa és tan equilibrada que deixarà satisfets als molt xocolaters negres i als qui no ho són tant, no té l’amargor però sí la profunditat de la bona xocolata. Un bon fons d’armari de rebostera, com el bàsic vestit negre sexy i atemporal…

INGREDIENTS

  • 500 ml de nata
  • 200 gr de xocolata negra
  • 40 gr de mel
  • 1/2 baina de vainilla
  • 1 rama de canyella (opcional)
  • 4 rovells d’ou
  • 20 gr de sucre (light brown sugar de Domino que té molt sabor a caramel)

En una cassola posem la nata, la mel, la canyela i la baina oberta de vainilla a escalfar sense que arribi a bullir. Quan estigui calent. apaguem el foc, posem la xocolata trossejada petita i fem fondre. En un bol batem els rovells amb el sucre. Aboquem amb cura i sense deixar de batre la xocolata i reservem 24 hores a la nevera. L’endemà fem el gelat seguint les instruccions, però vaja, uns 20 minuts.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed.