La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pa de pessic de formatge

0

Aquesta recepta al principi em va emprenyar… Prometien que  tenia gust a pastís de formatge però amb una altra textura i no és veritat! Per això no l’anava a publicar però la veritat és que està bona… i clar… potser no és una revolució, ni res original però funciona! És un pa de pessic dens i sí té un gustet de formatge fresc i amb melmelada de maduixes casolana és una delícia… i creieu-me que no volia que m’agradés! No suporto que m’enganyin! Una cosa és que facis una recepta i no t’agradi, massa dolç, masses espècies, xocolata massa negra… però una altra és que et diguin que té gust a una cosa i que no sigui veritat però gràcies a mi no tindreu aquests disgustos. Ho sé, esteu plorant d’agraïment.

bizcocho de queso

INGREDIENTS

  • 250 gr de Philadelphia
  • 4 ous
  • 125 ml de nata
  • 50 ml d’oli de girasol
  • 250 gr de sucre
  • 200 gr de farina
  • 2 tsp de llevat químic

És important que els ingredients estiguin a temperatura ambient menys la nata. Muntem lleugerament la nata, no a punt de neu i reservem. Batem els ous amb el sucre fins que blanquegin i doblin de volum. Afegim l’oli a poc a poc, la nata també lentament i el formatge. Ara posem la farina i el llevat passats pel sedàs i al forn a 180ºC uns 35-40 minuts. Aneu mirant.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?