La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

muffins amb streusel de canyella

Comments Off on muffins amb streusel de canyella

Muffins amb streusel de canyella, pot haver alguna cosa més deliciosa? Amb la canyella tinc una relació similar que amb l’alfàbrega… Tinc èpoques en què la simple olor em torna com un gat amb l’herba de gats… ja sabeu, aquella que els fa rebolcar-se i miolar com sinó hi hagués demà… I després tinc temporades en què em cansa moltíssim, m’embafa… Podríem dir que sóc una bipolar d’espècies!!! Estic pensant que m’està passant al revés amb el coriandre… no m’ha agradat mai i ara em flipa! Doncs tinc una mala notícia a donar-vos: estic en fase amor total a la canyella!!! Prepareu-vos per més receptes, miau.

INGREDIENTS

  • 2 ous
  • 55 gr d’oli de girasol (compte dic grams!)
  • 60 ml de llet
  • 30 ml de nata
  • 1 tsp de vainilla
  • 225 gr de farina
  • 180 gr de sucre
  • 1 1/2 e llevat químic
  • 1/2 tsp de sal
  • Streusel: 60 gr de mantega molt freda, 100 gr de farina, 75 gr de sucre morè, 1 tbsp de canyella (és molt intens, podeu posar 1 tsp)

Primer fem el streusel, ho posem en un bol i amb els dits anem desfent la mantega fins que quedi com una arena irregular i ho guardem a la nevera. Com tots els muffins en un bol posem els ingredients secs passats pel sedàs i en un altre la llet, la nata, els ous, la vainilla i l’oli i ho batem una mica. Incorporem els líquids als secs i ho posem en els motlles. Després els cobrim amb una muntanyeta de streusel i ho apretem una mica. Al forn 25 minuts o 30 a 180ºC.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed.