La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

crumbcake de gerds i xocolata

0

Recordeu quan els vostres pares us deien que en aquesta vida no es pot tenir tot? MENTIDA!!! Al menys pel que fa al gran dubte entre pastís i crumble… Aquí teniu el crumbcake de gerds i xocolata que ho té tot! Una base de pessic, un gerds àcids i un crumble dolç i cruixent… meravellós, oi? Doncs per què no rematar-ho amb xocolata per sobre, eh? no sé vosaltres però jo m’ho mereixo tot… Per cert, la recepta és senzilla i no necessites res especial, un bol i una cullera… I ara pensa… què no et mereixes tu?

INGREDIENTS

 • 60 gr de mantega freda
 • 100 gr de farina
 • 70 gr de sucre bru
 • 1 ou
 • 40 gr de mantega tova
 • 70 gr de sucre
 • 1/2 tsp de vainilla en pasta
 • 1 polsim de sal
 • 1/2 tsp de llevat químic
 • 1/2 tsp de bicarbonat
 • 75 gr de farina
 • 70 ml de nata
 • 200 gr de gerds
 • 80 gr de xocolata

Primer fem el crumble amb la mantega freda, el sucre bru i els 100 gr de farina. Jo tallo en trossos petits la mantega i amb la punta dels dits ho barrejo amb la farina i el sucre fent una arena. Ho guardo al congelador mentre faig la resta.

Després posem la mantega tova i el sucre i amb una cullera ho batem. Afegim l’ou i amb empenta ho incorporem. Li posem la vainilla. Passem pel sedàs la farina, el llevat, el bicarbonat i la sal i ho batem. Afegim la nata.

En un motllo quadrat de 20 x 20 cm folrat amb paper posem la massa, repartim els gerds i el tapem amb el crumble. Com estarà gelat posem treballar-ho una mica més per fer arena. Ho posem al forn a 180ºC durant 40 minuts.

Un cop estigui fred desfem la xocolata i amb una cullera el decorem fent línies d’un costat a l’altre.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?