La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

panna cotta de xocolata i cafè

0

Mamma mia! És tan fàcil que fa vergonya aquesta recepta… I de fet podem perfumar-la amb vainilla, llimona, canyella o deixar-la natural. I ens podem complicar el que vulguem perquè jo he vist autèntiques bogeries ja que eren minicapes i clar, queda moníssim, però suposa fer el procés moltes vegades i esperar entre elles…  També podem fer proporcions diferents, quasi bé tot xocolata o bé al revés, o meitat i meitat… Al damunt pots muntar nata i decorar amb fideus de xocolata… Vaja, és un as a la màniga per un sopar o un capritx de diumenge!!!

INGREDIENTS PER LA DE XOCOLATA

  • 270 ml de nata
  • 1 1/2 fulla de gelatina
  • 45  gr de sucre
  • 90 gr de xocolata negra del 70%

INGREDIENTS PER LA DE CAFÈ

  • 270 ml de nata
  • 1 1/2 fulla de gelatina
  • 45 gr de sucre
  • Cafè

Posem la fulla i mitja de gelatina en remull en aigua freda. Posem en una cassola la nata i el sucre i ho escalfem. no ha de bullir. Quan està calent hi posem la xocolata a trossets i ho barregem. Quan estigui lligat escorrem la gelatina i ho dissolem en la nata. Ho repartim en els pots en la proporció que ens agradi. Ho refredem a la nevera mínim 2 hores. Jo ho faig el dia anterior.

Per la de cafè fem exactament el mateix. Jo us aconsello fer un cafè i l’aneu posant i tastant. A cada persona li agrada amb una intensitat diferent.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?