La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

magdalenes d’avellanes i xocolata

0

Èxit assegurat per la canalla. Si pensem en els ingredients principals de la Nutella no ens calen més arguments per saber que la combinació avellana xocolata és perfecte. No costen gens de fer i tindràs una família agraïda a la qual podràs fer tants xantages com vulguis. És a dir, aquesta és una arma poderosa i com a tal comporta molt responsabilitat. Sempre heu de tenir present que som com spidermans de casa, dominar la rebosteria és dominar el món… Qui no adoraria a una persona que quan et lleves un diumenge et porta un cafè en llet i aquestes magdalenes per esmorzar?

INGREDIENTS

  • Un got de llet
  • 1 got d’oli de girasol
  • 2 gots de sucre
  • 2 gots d’avellana mòlta (uns 250 gr senceres)
  • 3 gots de farina
  • 3 ous
  • 2 tsp de llevat químic
  • Xocolata a discreció

Quan parlo de gots hem d’utilitzar el pot d’un iogurt o qualsevol mesura ja que sempre serà proporcional. Batem els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum i blanquegin. Afegim l’oli i la llet. Passem pel sedàs la farina i el llevat i ho incorporem als ous. Finalment posem l’avellana i la xocolata. Com sempre pots fer magdalenes i seran uns 20 minuts o en un motlle de pa de pessic i seran uns 35-40 minuts al forn a 180ºC

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?