La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pumpkin pie

0

El darrer dijous del mes de novembre es celebra el Dia d’Acció de Gràcies als Estats d’Units i aquest pastís és el tradicional que es serveix. La veritat a mi sempre em feia molta mandra fer-lo però la meva amiga Bàrbara me’l va exigir per la seva festa de Hallowen i haig de reconèixer que és molt interessant. El primer que cal dir és que no és un sabor al que estiguem acostumats i al principi les teves papil·les gustatives estan entre autistes i bipolars… És massa dolç? té massa gust a carabassa? això m’agrada? la carabassa no és per cremes de verdures? Però un cop ha passat la primera reacció la veritat és que està molt bo… és com un flam cremós, amb un gust suau però intens (he parlat ja de la bipolaritat?), és especiat però no es distingeixen les espècies…

pumpkin pie

pumpkin pie

INGREDIENTS

 • Massa brisa comprada
 • Una carabassa mitjana
 • 3/4 tassa de sucre
 • 1/2 tassa de sucre morè
 • 3 ous
 • 3 tbsp de farina
 • 1/2 tassa de nata
 • 5 tbsp de mantega fosa
 • 1 tsp de vainilla en pasta
 • 2 tbsp de ron
 • 1/4 tsp de nou moscada
 • 1/2 tsp de canyella

Posem la carbassa al forn en daus durant uns 45 minuts a 180ºC. Quan estigui cuita i tèbia la posem en un bol amb la resta d’ingredients i ho triturem tot amb la batedora elèctrica. Col·loquem la massa al motlle i hi aboquem la massa. Ho posem al forn a 180ºC durant 45 minuts o estigui quallat.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?