La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

bundt de donut

3

Sí, ho sé… Els donuts són el vuitè pecat!!! I per molt que un els vulgui fer casolans no tenen el mateix gust així que aquí teniu una excusa per comprar rebosteria industrial. Però jo tenia encara una altra excusa més bona ja que amb aquesta recepta participo en el “National Bundt Cake Day” organizat per I Love Bundt Cakes. No coneixeu aquest blog? És un dels imprescindibles!!! És un blog exclusivament dedicat als bundt i el 15 de novembre és el dia dels obsessionats amb aquest motlle entre les quals m’hi trobo… Havia de participar, ho enteneu, oi?

NationalDay2015

La recepta és totalment meva i estic molt contenta amb el resultat. Ha quedat un pa de pessic dens però humit, gens pesat i amb gust a autèntic donut… Està boníssim!!! Si voleu podeu fer la glaça típica dels donuts amb sucre, mantega fosa o aigua sobretot si us agraden les coses dolces ja que malgrat el que pugui semblar el bundt no és gaire dolç, no és gens embafador, és suau però d’intens sabor.

bundt de donut

INGREDIENTS

 • 6 donuts
 • 4 ous
 • 200 gr de farina
 • 180 gr de sucre
 • 180 ml d’oli de girasol
 • 2 tsp de llevat químic
 • 250 ml de llet
 • 2 baines de cardamom

El primer que farem serà agafar 4 donuts i el fem bocins dins d’una cassola juntament amb 250 ml de llet i ho posarem a foc baix fins que es faci un puré amb grumolls. En un morter fem pols les llavors de cardamom. Per altra banda posem els dos donuts que ens queden a la picador i ho piquem fins que es faci una bola compacta de donut. Ara que ja estem preparats posarem els 4 ous i el sucre a blanquejar i doblar el seu volum. Afegim l’oli a poc a poc. Passem pel sedàs la farina, el llevat i el cardamom i ho incorporem als ous. Finalment posem el puré de llet i donuts que hem fet. Posem la meitat de la massa al bundt i llavors fem trossos de la bola de donut i ho deixem caure per la massa. Un cop ho tinguem repartit pel damunt aboquem la resta de la massa. Ho posem al forn a 180ºC uns 40 minuts. Jo als 20 minuts l’he tapat amb paper d’alumini.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

3 Comments

 1. Bea y Mara

  Hola preciosa, mil gracias por unirte a nosotras en este dia!
  Sin duda tiene que estar de vicio este Bundt con el sabor de los donuts que a nosotras tambien nos encantan. Tendremos que probarlo ya por curiosidad porque seguro que nos va a encantar!
  Besitos guapa

  Reply
  • casta

   Wooow! Me sentiría muy adulada si la probarais! Felicidades por ese INCREÍBLE blog! Sois una inspiración!!!

   Reply

So, what do you think ?