La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pa de pessic de Baileys

0

Si arrugues el nas quan t’ofereixen un xarrup però acabes acceptant un de Baileys com si fessis un esforç quan en realitat te n’has pres tu sola a casa d’amagat ets de les meves… Aquest pa de pessic és pecat total! M’encanta! Té un intens sabor a Baileys, molt intens, res de lleugers perfums… Aquesta recepta és per nosaltres, no és sana, no és pels nens, només és per morir-nos de gust en un berenar egoista i hedonista. Imagineu-vos tranquil·les, fora plovent, silenci i olor a cafè acabat de fer… I sucant el pastissets fins a mullar-te els dits!!! El millor serà quan per la nit sopis només fruita i tothom pensi que ets una dona amb molta força de voluntat, si sabessin…

pa de pessic de baileys

 

INGREDIENTS

  • 375 gr de farina
  • 4 ous
  • 250 gr de mantega
  • 250 gr de sucre
  • 200 ml de Baileys
  • un polsim de sal
  • 2 tsp de llevat químic

És important que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient, per tant, és un berenar amb traïdoria. Batem la mantega amb el sucre fins que quedi una massa airejada i més blanca. Incorporem un a un els ous. Afegim la farina, el llevat i la sal que haurem passat pel sedàs. Finalment hi posem el Baileys. Aquesta recepta la pots fer en qualsevol motlle i, per tant, els temps varien. El més normal, un motlle de 23 com serien uns 35-40 minuts a 180ºc. Si fem magdalenes uns 15 minuts. Jo he fet servir uns motlles de cartró que han trigat uns 20 minuts. Enganxeu la cara a la porta del forn i no fallareu mai.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?