La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

muffins de plàtan i mantega de cacauets

Comments Off on muffins de plàtan i mantega de cacauets

Quan tens dos bebès de dos mesos no és fàcil trobar temps per dutxar-te no parlem per cuinar!!! (vull que anoteu el fet que he dit dutxar-te i no rentar-te el cul que es el que em venia de gust dir però he sigut fina…). Per això aquesta recepta té la garantia de ser fàcil i que fas en 10 minuts, perquè si jo he pogut queda clar QUE TOTHOM TÉ TEMPS PER FER-LA!!! M’encanta ser mare d’uns bessons tan petits perquè ara puc donar lliçons a tothom… jijiji… ja ningú em pot dir que no dorm, que el seu fill és demandant, que no tenen temps ni per rentar-se les dents, … perquè jo aixeco la meva cella i els miro… a mi? a mi em dius que tu no tens temps? que no dorms? M’encanta ser condescendent… A veure, alguna part bona ha de tenir ser la persona que més passeja bebès, més bibis fa i més bolquers canvia! M’he passat anys tragant comentaris de mares… tu no saps el què és… Muaja-muaja-muajahahahahaha!!! Ara qui ho pot dir, eh????? Evidentment les confessions de lo dur què és només les faig a les meves amigues sense fills, les que sempre hem sigut una pinya contra totes les dones que es pensaven que per ser mares es mereixen les vacances a l’agost, que sempre tenen més son que tu, que coneixen el veritable significat de responsabilitat… Una va ser capaç de dir-me que ser mare et feia millor persona i que jo no ho experimentaria mai i que per això no li podia rebatre… What?! I sí amics i amigues SÓC LA MARE DE BESSONS QUE DEFENSA A TOTES LES DONES QUE NO PODEN O VOLEN SER MARES DE COMENTARIS IMPERTINENTS!!!! Per cert, no ho he dit però els muffins estan d’escàndol… i si els vols fer sense lactosa utilitzes llet d’avena o qualsevol altra i sense gluten canvies la farina per farina d’avena.

INGREDIENTS

  • 100 gr de mantega de cacauets + cullaradetes pel damunt de cada muffin
  • 150 gr de panela
  • 2 ous L
  • 250 gr de farina
  • 2 tsp de llevat químic
  • 90 gr de llet
  • 2 plàtans madurs

En un vol passem pel sedàs la farina i el llevat. En un altre vol batem el sucre amb la mantega de cacauets. Després hi posem els ous i seguim batent i quan ja està integrat els plàtans i finalment la llet. Incorporem a aquesta massa la farina i repartim en les càpsules. Al damunt de cada muffin hi posem una culleradeta de mantega de cacauets i amb un escuradents fem un remolí. Els posem al forn uns 20 minuts a 180ºC.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed.