La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pastís de cireres TWIN PEAKS

Comments Off on pastís de cireres TWIN PEAKS

Quién mató a Laura Palmer? És una pregunta mítica pels qui tenim ja uns anyets però no tan misteriosa com… On ha estat la sra. Casta? Sí, he estat desapareguda durant 6 mesos i amb aquest fabulós pastís de cireres TWIN PEAKS espero tornar a publicar!!! Estem en le temps des cerises i com Jean-Baptiste Clément espero trobar el paradís perdut en aquests petits moments en què puc tancar-me a la cuina i fer petites postres… Un paradís perdut enmig d’una nova vida que tenim el sr. Casta i jo… Una vida plena d’alegria, una vida amb dos miracles… Després de 10 anys intentant ser pares el passat més d’abril van néixer els nostres bessons… No hi ha res més emocionant!!! Ha sigut un embaràs amb totes les complicacions del món però ja tenen dos mesos els nostres bebès i repeteixo, tot ha sigut un miracle… Totes les mares sabeu com pot ser d’absorvent tenir un bebè… dos són un forat negre absorvidor de tot el meu temps, energia, intel·ligència…!!! Però malgrat que estic plena d’amor trobava molt a faltar les meves receptes i aquí tornem! Amb una cherry pie d’escàndol que tèbia està per plorar i amb una bola de gelat de vainilla per desmaiar-se comença el RETORNO DE LA CASTA!!!!! Si fas aquest pastís se’t quedarà a la memòria com la bso de la sèrie… I sí, ja tens la musiqueta al cap! Jajajaja!

INGREDIENTS

 • 300 gr de farina
 • 2 tbps de sucre
 • 200 gr de mantega freda
 • 100 ml d’aigua gelada
 • un polsim de sal
 • un ou per pintar
 • 800 gr de cireres sense òs
 • 200 gr de sucre
 • 1 tsp de canyella
 • 1 tsp de vainilla
 • 3 tbsp de civada

El dia abans treiem el pinyol a totes les cireres i les deixem macerant amb el sucre i la canyella. Al dia següent fem la massa. En un bol posem la farina, el sucre, la sal i la mantega tallada a daus. Amb la punta dels dits anem desfent la mantega i quan tinguem la farina de color groc pero amb textura d’arena posem l’aigua gelada i fem una bola de massa. L’emboliquem amb film i la reservem a la nevera mínim mitja hora per què reposi. Passat el temps dividim la massa en dos i estirem la primera part per folrar el motllo. En el fons del motllo posem la civada ben repartida, escurrim les cireres, les posem . Reguem les cireres amb una mica de suquet, però molt poquet… Estirem la segona bola de massa i la tallem a tires. Fem l’enreixat i pintem el pastís amb l’ou batut. Posem el pastís a la part baixa del forn a 200ºC durant uns 20 minuts tapat amb paper d’albal i passat el temps el treiem i deixem que es dori el pastís.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed.