La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

cookies cocoxoc

0

Posa’t blau i escup mil molles amb aquestes galetes de coco i xocolata o cookies cocoxoc que me ha inspirat la meva sogra! (Sí, la sogra i sí i són comestibles, no les he enverinat… )La meva sogra no només és una gran cuinera sinó que és la persona més hospitalària del món. Té un sisè sentit per detectar si alguna cosa t’agrada (la seva missió en aquesta vida és sobrealimentar-te) i amb aquest superpoder va descobrir que les galetes de coco i xocolata amb llet tornava boig al seu fill i jo en menjava… PILLATS!!! A partir d’aquí cada sopar portava un munt de galetes de coco i xocolata diferents (ha de comprar tota la secció del Carrefour) i sí, va néixer una nova addicció… Per això n’he volgut fer de casolanes, en el seu honor. No cal dir que és una recepta molt senzilla, vaja per fer amb nens. Jo prefereixo mil vegades utilitzar xocolata normal que les típiques pepites que no tenen pel meu gust la qualitat adequada (i en trossos ben grossos en record de totes les mares que posen racions exagerades, sí, aquelles mares que per Nadal acabes menjant-te el teu pes en aperitius) Queden més rústiques, però les cookies no són refinades! Les cookies són per fer el monstre.

INGREDIENTS

  • 100 gr de xocolata
  • 100 gr de mantega tova
  • 100 gr de sucre
  • 100 gr de coco ratllat
  • 220 gr de farina
  • 1 ou
  • 2 tsp de llevat químic

En un bol barregem la mantega i el sucre. Quan ho tinguem incorporat afegim l’ou. En un bol a part barregem la farina, el llevat i el coco. Ho posem a la mantega. Fem boletes i enganxem trossos de xocolata. Les deixem un quart d’hora a la nevera i després 15 minuts al forn a 180ºC.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?