La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

flognarde aux pêches

0

Després d’uns mesos durs he sentit que ja estava preparada per tornar al blog… Volia fer unes postres dedicades a la meva mare i, per tant, sabia que havien de ser de préssecs. Si recordeu l’any passat pel seu aniversari vaig fer un pastís de crema, préssecs i gerds. També volia que fos senzill, com ella, sense pretensions, casolà i d’origen francès… I aquí el teniu! Flognarde aux pêches! Unes postres delicioses, fàcils de preparar en 20 minuts i fresc per l’estiu. Unes postres rústiques amb molt d’amor.

INGREDIENTS

  • 4 préssecs de vinya
  • 50 gr de sucre
  • 4 ous
  • 80 gr de sucre morè
  • 1/2 tsp de vainilla en pasta
  • 100 gr de farina
  • 600 ml de llet

Tallem en generosos grillons els préssecs els espolsem amb els 50 gr de sucre i els passem per la paella uns 10 minuts a foc lent, que agafin coloret. Els posem en el motllo. Si quedés molt líquid, un cop treta la fruita, pugem el foc i el reduïm a la meitat i banyem els préssecs. En un bol batem els ous amb el sucre, afegim la vainilla, la farina i la llet. Fem una crema sense grumolls i la bolquem sobre la fruita. Al forn a 180ºC uns 45 minuts. Un cop fred el posem mínim dues hores a la nevera.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?