La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

granola casolana

Comments Off on granola casolana

Un dels grans dubtes quan reservem les vacances és si agafem l’hotel amb desdejuni inclòs o no… L’angelet bo ens diu que ens posem com a garrins i que no cal, que ens coneixem, que no tenim fi en els bufets lliures… L’angelet dolent ens diu que treballem tot l’any, que ens ho mereixem, que si mengem molt ens estalviem el dinar… Passeu de l’angelet bo!!! Si hi ha una cosa que em fa feliç són els desdejunis tipus bacanal i malgrat que menjo de tot mai falla un bol de granola… Oh! Adoro la granola!!! I ara tinc una recepta que em torna boja i no cal que vagi escopint les panses…

INGREDIENTS

  • 200 gr de civada gruixuda
  • 100 gr d’ametlla crua amb pell
  • 40 gr de còctel de fruits secs crus
  • 20 gr de coco
  • 60 ml de mel, xarop d’auró o xarop d’atzavara
  • 45 ml d’oli de girasol
  • 2 tbsp de sucre morè
  • 30 ml d’aigua
  • 1/4 tsp de canyella
  • 1/2 de vainilla en pasta

En un bol posem els ingredients secs la civada, el coco, el sucre morè, la canyella i els fruits secs picats en trossos no massa petits. En un bol posarem els líquids. Jo he fet una combinació de la mel i els xarops posant-me més d’atzavara, l’aigua, la vainilla i l’oli. Ho lliguem una mica. Barregem els secs amb els humits i ho posem en una safata folrada de paper. Al forn a 160ºC uns 30-35 minuts, fins que estigui dauradet… Ho deixem refredar i després ho esmicolem.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed.