La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

blondie de caramel salat

Comments Off on blondie de caramel salat

BOOOOOOOMBAAAAAA!!!! És menjar-lo i haver de cridar com King Africa! Si tens un sopar per 53 persones aquestes són les teves postres… Un tros d’un centímetre alimenta a 3 persones…  és realment calòric però… què deliciós!!! Es fon a la boca, és saborós, és additiu, és pecat i és alegria!!! Té un gust que no es pot definir… a cosa bona per regalar-se. Els blondies són brownies sense xocolata o amb xocolata blanca i, per tant, la recepta és molt senzilla, tothom la pot fer. L’única recomanació que us puc fer és que no aneu al Calzedonia la mateixa setmana…

INGREDIENTS

  • Caramel salat a discreció, crec que en vaig posar quatre cullerades.
  • 200 gr de mantega fosa
  • 300 gr de sucre morè
  • 1 tsp de vainilla
  • 2 ous
  • un polsim de sal

Fem fondre la mantega en una cassola. Apagueu el foc i afegiu el sucre i la vainilla. Barregeu bé. Incorporem els dos ous, un a un i la farina i la sal. Poseu la massa en un motlle de brownie de 20 x 20 cm. Per damunt posem el caramel i amb la punta d’un ganivet fem zig-zags per fer un marmolat superficial. Ho posarem al forn a 180ºC uns 35 minuts.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed.