La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

clafoutis

0

Oh là là! una recepta autènticament francesa! Si cal reconèixer una cosa en aquesta vida és que la rebosteria francesa està a anys llum de qualsevol altra… Ara també cal reconèixer que és complicadeta i necessites dominar per una sola recepta tres o quatre tècniques. Per això està fent furor l’americana, perquè de fet és molt senzilla, qualsevol pot treure resultats satisfactoris i els que vulguin es poden tornar bojos decorant cupcakes! En aquesta recepta en concret haig de dir que no faig servir la versió clàssica sinó l’enriquida perquè simplement m’encanta! Si enlloc de cireres voleu utilitzar altres fruites com la poma, la pera, els préssecs o el que se us acudeixi ja no es diu clafoutis sinó flaugnarde. Jo sóc molt de flans i pudding si també us agraden tasteu aquesta delícia.

Clafoutis

INGREDIENTS

  • 500 gr de cireres
  • 2 ous
  • 350 ml de nata amb un 35% de matèria grassa
  • 50 gr d’ametlles en pols
  • 90 gr de maizena
  • 125 gr de sucre glaç
  • 25 gr de mantega
  • 1 teaspoon d’essència de vainilla

Poseu en un bol el sucre, la maizena, la farina d’ametlla hi afegiu els ous i la vainilla i ho batirem. Incorporem la nata i la mantega fosa. Posem mantega en el motlle, col·loquem les cireres i després la crema força liquida pel damunt de manera que no es belluguin les cireres. El forn a 200º i 35 minuts.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?