La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

bundt de Guinness

0

I altre cop un imprescindible! Si sou dels qui us agraden les postres de xocolata amb llet o blanca ben dolces aquesta no és la vostra recepta. Podríem dir que és pels amants de les coses poc dolces com jo… Per exemple, en la darrera mona de la meva fillola vaig utilitzar aquesta recepta i a la meva neboda no li va agradar… Ja ho vaig fer amb vista perquè amb els ous de xocolata ja es dopen suficient! Aquesta recepta originàriament s’acaba amb un frosting de formatge que imita l’escuma de la cervesa negra. La veritat és que arrodoneix molt bé el sabor. La recepta la teniu en una altra entrada.

Bundt guinness

INGREDIENTS

  • 260 ml de cervesa negra Guinness
  • 250 gr de mantega
  • 75 gr de cacao pur
  • 400 gr de sucre, altra vegada jo poso la meitat blanc i la meitat morè
  • 250 gr de farina
  • 140 ml de Sour Cream
  • 2 ous L
  • 1 teaspoon de vainilla en pasta
  • 1/2 teaspoon de sal
  • 2 i 1/2 teaspoon de bicarbonat

Posem en una cassola la cervesa sense que arribi a bullir i la mantega. Ho deixem templar. En un bol posem la farina, el cacao, el bicarbonat i la sal passat per sedàs. Hi afegim el sucre i ho barregem tot molt bé. En un altre bol posem els ous,  la Sour Cream i la vainilla, ho barregem i hi incorporem la cervesa amb mantega. Afegim això ls ingredients secs i ho batim fins que no quedin grumolls. La massa és molt líquida. Ho posem al forn a 180º uns 50 minuts. Com sempre passats 25 minuts jo ho tapo amb paper d’alumini.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?