Si només haguessis de fer un pa de pessic de totes les receptes que tinc fes si us plau aquest hot milk cake o pa de pessic de llet calenta! No pot ser més senzill i està realment boníssim… té la millor molla del món perquè és a la vegada flonja i humida… Un bàsic que es convertirà en el teu clàssic, ja saps, com aquells texans que et queden clavats. Són els texans que quan vas a veure el noi que t’agrada combines amb unes bambes i una samarreta moníssima i vas adorable, i per la nit li poses uns tacons i alguna cosa amb lluentons i et sens genial… Així és el hot milk cake, un pastís de nom sexy que et farà feliç amb un sabor senzill. Et fa somriure i sentir-te segura, no falla. Vale… ara sembla un anunci de tampons!!!
INGREDIENTS
- 3 ous
- 270 gr de sucre
- 180 ml de llet
- 80 gr de mantega
- 190 gr de farina
- 1,5 tsp de llevat químic
- 1,5 tsp de vainilla
En primer lloc posem la llet i la mantega a escalfar. Quan estigui a punt de bullir, quan hi hagi les primeres bombolletes per la vora apaguem el foc. Posem els ous i els batem durant cinc minuts fins que tripliquin el seu volum, els volem exageradament escumats i mai ens equivocarem per batre un minut mes. Amb la batedora a velocitat màxima anem incorporant el sucre en forma de plugim i seguim batint. A mitja velocitat incorporem la llet i la mantega calenta i la vainilla. Passem pel sedàs la farina i el llevat i ho incoporem amb suavitat. Forrem un motllo amb paper de forn i estarà al forn uns 45 minut a 180ºC. Amb aquestes mesures tenim un pa de pessic de 18 cm, si el voleu fer més gran us poso les mesures:
- 4 ous
- 350 gr de sucre
- 240 ml de llet
- 110 gr de mantega
- 250 gr de farina
- 2 tsp de llevat químic
- 2 tsp de vainilla
So, what do you think ?