La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

brownie

0

Si mireu el blog tinc unes quantes receptes de bownie però mai el tradicional, per què? Doncs perquè sóc una maniàtica total amb els brownies, cap recepta em feia el pes, gust, intensitat, textura, dolçor… Però clar… en el moment que vaig fer el gelat de cacauets havia sí o sí de posar una bola al damunt d’un brownie!!! Només diré que no tornaré a menjar brownie en un molt llarg temps perquè no he parat de fer proves! Puc ser una catadora professional! A més de tot el què he llegit al respecte… realment ha sigut un máster. Hi ha moltes tècniques, desde batre els ous fins a no fer-ho mai, deixar-los crus és el truc de qui no aconsegueix la textura, he vist posar llevat químic com qui no ho accepta, el sucre morè per la humitat… Una bogeria. I, per fi, tinc una recepta que oferir que m’agrada, que puc dir que serà la recepta oficial de brownie de la Casta cuina. Treballo molt en el blog, faig moltes proves, moltes receptes tot i ser bones només les faig per aprendre tècniques però no les publico perquè necessiten molts estris, o són llarguíssimes, o moltes directament no surten bé. Espero dir de mi mateixa que sempre us ofereixo el millor que tinc i espero que feu aquest brownie (després de tot el que m’ha costat!!!)

INGREDIENTS

  • 190 gr de mantega
  • 220 gr de xocolata del 70%
  • 3 ous L
  • 150 gr de sucre
  • 60 gr de sucre Panela
  • 110 gr de farina
  • 25 gr de cacau
  • un polsim de sal
  • 1 tsp de vainilla
  • nous

Al bany maria o al microones desfem la xocolata amb la mantega. Hi afegim el sucre blanc i després els ous un a un. Hi posem la vainilla. Batem fins que tinguem una bona crema integrada. Quan la massa ja no estigui calenta i afegim el sucre morè. És important que no es desfaci molt ja que formarà la crosta cuixent. Aboquem la farina, la sal i el cacau passats pel sedàs i integrem. Hi posem les nous que vulguem. Jo prefreixo poques i quasi senceres, en grans trossos, realment que en cada tros només em caigui una o dos perquè el que m’agrada és la textura melosa del brownie. Mai s’ha d’engreixar el motllo, sinó forrar-lo amb paper de cuina i el posarem exactament 25 minuts al forn a 170ºC. Trobo que està millor si el guardem a la nevera d’un dia per l’altre i escalfem al microones abans de servir.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?