Són tan bonics com bons! Aquests muffins de fruites del bosc m’encanten!!! Tenen aquest punt àcid que et fa salivar… Per mi les fruites del bosc sempre em treuen un somriure perquè tinc un germà que adora tot el que tingui fruites del bosc! És tal l’obsessió que fins i tot la seva filla ja amb dos anys quan veia fruites del bosc deia: papa… Sempre menja iogurts d’aquest sabor, batuts, gelatines, cereals… Doncs aquests muffins van dedicats a ell! De fet són tan senzills a fer que fins i tot ell els podria fer… Vaja, els seus fills els podrien fer!!!
INGREDIENTS
- 60 gr d’oli de girasol
- 230 gr de llet
- 2 ous
- 300 gr de farina
- 150 gr de sucre
- 1 1/2 tsp de llevat químic
- 1/2 tsp de bicarbonat
- 1 tsp de ratlladura de llimona
- 1/2 tsp de vainilla
- Una bossa de fruites del bosc congelades
En un bol passats pel sedàs posem els ingredients secs: el sucre, la farina, el llevat, el bicarbonat. En un altre bol els líquits, atenció que aquí us dono la quantitat en grams. Els remenem una mica. Incorporem els líquits als sòlids. Posem la massa en els motlles i els coronem amb els fruits congeltas. Al forn uns 25/30 minuts a 180ºC