La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pastís de moka

Comments Off on pastís de moka

Sant Valentí és horrorós i ortera i simplement us proposo aquesta recepta si és una excusa perfecta que porta a una nit, tarda, siesta o matí de passió… Qualsevol cosa que ajudi a que tinguem sexe estic totalment a favor!!! Per això, aquest pastís de moka intens i fosc és la meva proposta d’amor… Qui vol coses cursis de princesa? Tots volem sabors adults… mmmm… Capes de pans de pessic de xocolata negra banyats amb crema pastissera de cafè… No apte per nens.

 

INGREDIENTS

Pà de pessic:

 • 150 gr de farina
 • 50 gr de cacau pur
 • 2 tsp de llevat químic
 • 80 ml d’oli de girasol
 • 250 gr de sucre
 • 2 ous
 • 150 ml de llet
 • 1 tsp de vainilla en pasta
 • 150 ml d’aigua bullint

Per la crema pastissera:

 • 500 ml de llet sencera
 • 4 rovells d’ou
 • 50 gr de maicena
 • 100 gr de sucre morè
 • 25 gr de cafè soluble
 • 40 gr de mantega

Comencem per la crema pastissera que jo faig el dia anterior. En una cassola escalfem la llet amb el cafè soluble. En un bol batim els ous amb el sucre i la maicena. Aboquem la llet calenta, batim amb força i ho retornem a la cassola a foc mig remanant constantment fins que espessi. Passem la crema a un bol on tindrem la mantega i la passem pel sedàs. Acabem d’incorporar la mantega si fos necessari i tapem amb un film a pell. Quan estigui a temperatura ambient la guardem a la nevera.

Per fer el pa de pessic en un bol passem pel sedàs el cacau, la farina i el llevat químic. En un altre bol batem l’oli amb el sucre. Afegim els ous i la vainilla i seguim batent. Incorporem aquesta massa als ingredients secs i anem afegint la llet per ajudar-nos. El darrer pas és posar l’aigua bullint. Queda una massa molt líquida. Jo he fet servir tres motllos de 15 cm. Els posem al forn a 180ºC uns 25 minuts. Els deixem refredar completament en el motllo perquè són delicats.

Muntem el pastís com més ens agradi, també podríem decorar la part de dalt amb nata i maduixes, quedaria també molt bo.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed.