Sans, energètics, sense lactosa i exòtics! Si ets fan del te chai indi ben especiat no pots deixar de fer aquests muffins chai, que molen ja només pel nom. Jo els he trobat molt equilibrats perquè de vegades les postres especiades són massa, en canvi aquests muffins són suaus però amb matisos… La veritat és que no tinc previst visitar Índia, per això, a l’igual que Mecano, yo me lo monto en mi piso!!! Jo, cada vegada que me’ls menjo primer em pinto una rodona vermella al front i amb tres mocadors em faig un sari.
INGREDIENTS
- 225 ml de llet d’ametlles
- 2 bosses de te chai
- 1/2 tsp de canyella
- un polsim de nou moscada
- 100 gr de farina integral
- 50 gr de farina d’ametlla
- 250 gr de farina
- 2 tsp de llevat químic
- 150 gr de sucre morè
- 2 ous
- 150 ml d’oli de girasol
- 100 gr d’ametlles filetejades
Posem la llet en una cassola, desfem les dues bosses de te i afegim la canyella i el molt petit polsim de nou moscada. Ho escalfem sense que arribi a bullir i ho deixem infusionar fins que refredi. Ho posem en un got mesurador. En un bol sense passar pel sedàs posem les farines, el sucre, el llevat i les ametlles filetejades. En el got de mesurar posem l’oli i els ous i ho batem amb una forquilla una mica. Aboquem el líquid als ingredients secs i ho remenem fins a incorporar. Queda una massa amb grumolls gens apetitosa. Ho posem en els motlles i de 15 a 25 minuts segons els motlles a 180ºC.
So, what do you think ?