El meu marit no és massa fan de les postres amb plàtan però tot es soluciona petant els muffins de pepites de caramel, ara jo no utilitzaria el mateix truc per altres coses, feu-me cas, per moltes pepites que vaig posar no es va menjar les bledes… No ho entenc… Podria semblar que estic una mica obsessionada amb el caramel i realment és totalment així, jajajaja! Però es poden substituir per pepites de xocolates, ara ja no són muffins de plàtan i caramel… El sabor em recorda als plàtans fregits amb mel del restaurants xinesos (la paraula clau és em recorda). Més fàcils no poden ser de fer, no es necessita res especial i et quedes a gust!
INGREDIENTS
- 100 gr de sucre
- 120 ml d’oli de girasol
- 3 ous
- 215 gr de farina
- 1/2 tsp de bicarbonat
- 1 tsp de llevat químic
- 3 plàtans madurs
- 150 gr de pepites de caramel
En un bol batem l’oli, el sucre i els ous. Afegim la farina, la bicarbonat i el llevat passat pel sedàs. Afegim els plàtans aixafats i les pepites. Els posem al forn a 180ºC uns 25 minuts. En surten uns 10 ben macos… Jo abans de posar els plàtans i els caramels he abocat un rajolí de llet, veia la massa molt espessa.