Sabeu aquells dies que teniu el paladar d’un nen de P3? No ho negueu!!! Tots tenim aquestes necessitats… Doncs més fàcil no pot ser saciar-te … Aquest bownie de xocolata amb llet i galetes no és definitivament una recepta adulta! Per tant, us acabo de salvar de la sofisticació… Veureu que a la foto està increïblement cremós però això és perquè vaig haver de tallar-lo encara tebi perquè em marxava la llum per fer la foto… drames d’una bloggera… Però si el deixeu refredar queda consistent i melós… I què em dieu de les mini galetes Príncipe? Són una cucada!!! A mi que no m’agrada la xocolata, ni les coses massa dolces el trobo massa, exactament pel mateix motiu li encanta al sr. Casta!
INGREDIENTS
- 140 gr de xocolata amb llet
- 200 gr de sucre
- 200 gr de mantega
- 4 ous
- 120 gr de farina
- 100 gr de xocolata amb llet en trossos
- Galetes mini Príncipe
Desfem la xocolata amb la mantega al bany maria. En un bol barregem sense afegir aire el sucre i els ous. Incorporem la xocolata desfeta i la farina passada pel sedàs. El motlle ha de ser quadrat 20 x 20 cm. El folrem amb paper de forn, aboquem la massa, li posem trossos grossos de xocolata i les galetes. El posem 25 minuts al forn a 170ºC. Aquest no es pot menjar tebi perquè és tan untuós que es desfà (no poseu aquesta cara de viciosos), deixeu-lo refredar i fins i tot el podeu posar a la nevera…
So, what do you think ?