La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

cookies

0

No teniu excusa! Aquestes cookies són les millors del món… He provat moltes receptes i mira que no m’agrada molt fer galetes… és el que més mandra em fa… però no he parat fins que he trobat aquestes. A més estic orgullosa perquè no és una recepta de Marta Stewart que es veu que és la reina de la rebosteria americana però vaja… al final fem tots el mateix!!! Estan hiperbones, amb el punt just de dolçor, tovetes… Un cop les hàgiu fet només haureu de triar el vostre monstre i fer-lo feliç…

INGREDIENTS

  • 2 ous
  • 100 gr de mantega a temperatura ambient
  • 100 gr de sucre morè (si aconseguiu light brown sugar molt millor)
  • 200 gr de farina
  • 1 tsp de llevat químic
  • 1/4 tsp de sal
  • 100 gr de pepitas de xocolata negra
  • 100 gr de pepitas de xocolata blana

Només necessitaràs un bol i una cullera de fusta. Barregem la mantega i el sucre amb vigor i ganes. Afegim un a un els ous una mica batuts i ens quedarà una crema gens apetitosa… Passem pel sedàs la farina, el llevat i la sal. Amb la mateixa cullera i amb aquesta força que tenim a dins seguim barrejant, però no massa perquè sinó les galetes sortiran dures. Jo poso pepites de xocolata negra però les de xocolata blanca prefereixo picar a ganivet la xocolata. Amb un parell de culleres farem boles (no ho feu amb les mans perquè és una massa molt enganxifosa) força separades i damunt d’un paper de forn o d’un tapet de silicona. Les posarem al forn 10 minuts a 180ºC. Quan les traurem estaran toves, les galetes endureixen quan es refreden. Amb aquestes mesures surten unes 20 cookies

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?