La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

magdalenes sin-sin

0

Magdalenes sin-sin o també anomenades els intolerants-també-tenen-dret-a-viure. Sí, cal integrar-los!!! No els rebutgem!!! No els odïis quan han de venir a sopar a casa teva… també són persones. Bromes a part, cada dia més tenim gent al voltant amb intoleràncies i aquestes magdalenes de coco són sense gluten i sense lactosa. També pots fer-les com un pa de pessic i decorar amb un bany de xocolata negra i coco ratllat, per exemple, i estarà boníssim. Són molt flonjes i suaus… Ens serveix de recepta base perquè pots substituir la llet d’arròs de coco per la d’avena i posem una cullerada de cacau i una de vainilla i ja tenim un altre gust, o utilitzem farina d’ametlles i ratlladura de taronja o… podem afegir nous, trossets de xocolata, pinyons,…

INGREDIENTS

  • 250 gr de farina d’arròs
  • 4 ous
  • 1 tsp de llevat químic
  • 100 ml d’oli de girasol
  • 250 ml de llet d’arròs de coco
  • 80 gr de coco deshidratat

El més important és blanquejar els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegim en rajolí l’oli però batent amb lentitud. Posem la farina i el llevat i la llet. Finalment incorporem el coco. Jo sempre que faig magdalenes escalfo el forn a 250ºC i quan poso la safata ho baixo a 170ºC. Trigaran uns 13 minuts o més, mai se sap…

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?