Només 3 ingredients!!!! Amb només 3 ingredients i dues tècniques fas un extraordinari pastís de formatge que sembla un cotó, humit, de gust suau… Et sentiràs en un núvol!!! Millor: et sentiràs un creador de núvols que mola més. També mola fer-se l’interessant dient que ho has descobert directament de la blogger Ochikeron que és la que ha posat de moda aquesta recepta. A més, siguem sincers, els pastissos de formatge agraden pels quilos de formatge, els litres de nata, la quantitat d’ous que crea una untuositat brutal, sense oblidar-nos del paquet de galetes amb mantega de base… però clar, és una mica bèstia… Amb aquest pastís et treus el mono amb la meitat de calories. L’únic que has de saber fer per fer aquesta meravella és muntar les clares a punt de neu i saber què és el bany maria. Ja està! No el feu quadrat si teniu fills, seria com menjar-se Bob Esponja… o sí,… així ja teniu excusa per no tornar a veure els dibuixos: “carinyo, ja no el fan a la TV, no recordes?… ens el vam menjar!”
INGREDIENTS
- 150 gr de xocolata blanca
- 150 gr formatge Philadelphia a temperatura ambient
- 4 ous M
El primer que hem de dir és que aquestes són les quantitats per un motllo de 18 cm, preferiblement de vidre o al menys no desmotllable ja que va al bany maria i que tots els ingredients han d’estar a temperatura ambient. Ara sí, engreixeu un motlle i poseu paper de forn tant a la base com en el lateral. Realment hem d’engreixar molt bé o es trencarà. Fonem al bany maria la xocolata blanca, de fet un cop estigui bullint l’aigua podem apagar el foc perquè amb la calor residual si fem trossets petits ja es desfà. Incorporem el formatge mentre encara està al bany maria. Separem els rovells de les clares. Retirem del foc la cassola i incorporem els rovells. Muntem les clares a punt de neu i les incorporem a la crema en tres vegades. Poseu el motlle al bany maria 15 minuts a 170º, uns altres 20 minuts a 160º i deixar en el forn uns altres 20 minuts amb el forn apagat i la porta tancada. El desmotllem i el deixem refredar en una reixa, després l’haurem de tenir al menys 3 hores a la nevera però sempre és més bo d’un dia per l’altre.
De verdad, es uno de los pasteles de queso más suaves y sabrosos que he probado. ¡Bravo!