La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

mousse de xocolata (feta amb advocat)

0

Ets una dona no menopàusica obsessionada cíclicament amb la xocolata? Tens colesterol? Ets un single que no vol fer 24 magdalenes per donar-se un capritx? No et funciona el forn? Els teus fills emeten sons que només senten les balenes i els gossos per demanar-te xocolata? Ets vegà? Ets intolerant a la lactosa? Doncs aquesta és la teva recepta!!! Una mousse de xocolata feta amb advocat, de sabor intens, untuosa, que pots fer en les quantitats que creguis necessàries, que pots modificar com un alquimista i que es triga dos minuts en fer. La recepta que us poso per quatre persones l’has d’anar tastant i rectificant ja que dependrà no només de lo llaminer que siguis sinó de la intensitat de sabor que tinguin els advocats la quantitat de cacau o mel que hi posis. Si us agrada la xocolata molt intensa es pot reforçar amb una cullaradeta de cafè soluble. Li pots posar una mica de llet de coco i decorar amb coco ratllat, una mica de pela de taronja, sinó ets vegà o intolerant a la lactosa pots posar llet condensada,…

     

INGREDIENTS

  • 2 advocats
  • 6 tbsp de cacau (el Valor)
  • 6 tbsp de xarop d’auró o mel
  • 2 tsp de vainilla
  • un polsim de sal

Poseu tots els ingredients a la picadora o batedora i aneu rectificant. Millor deixar a la nevera un parell d’hores.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

So, what do you think ?