El meu pastís preferit del món mundiaaaaal! Reconec que me la menjo sencera jo sola… I també reconec que és per la gent que li agraden els dolços poc dolços i que els pastissos de formatge tinguin gust a formatge, no a llimona. Evidenment, no es pot servir amb cap mermelada al damunt perquè això és simplement pecat! No soporto els pastissos de formatge que li posen allò vermell al damunt… És cremosaaaaaaaaaaaaaaa, és perfecta, és deliciosa… Què us en haig de dir si és la meva preferida? Feu-la! És una ordre.
INGREDIENTS
- Mig paquet de galetes DIGESTIVE sense sucre
- 60 gr de mantega fosa
- Una miqueta de vermut blanc, o vi banc.
- 2 ous
- 300 gr de formatge ja sabeu quin
- 6 petite suisse naturals ensucrats
- 200 ml de nata amb un 35% de matèria grassa
- 5 cullarades de sucre.
Per fer la base, com sempre. Desfem les galetes els hi afegim la mantega i un rajolí de vermut. Apretem molt bé l’arena al fons del motlle i la meva recomenació és que ho pugem per la vora del motllo un parell de dits. D’aquesta manera no és tan bonica però és més fàcil desmotllar. Després fem la crema barrejant la resta d’ingredients amb la baetidora elèctrica. La posem al forn 1 hora a 180º. Després perquè no baixi, apaguem el forn i la deixem dins del forn amb la porta entreoberta uns 20 minuts. Acabem de refredar-la en el marbre i després cal que passi una nit a la nevera.
Bon dia!
Acabo d’aterrar al teu blog i m’hi penso quedar un temps.
M’agradaria fer la recepta del pastís de pettit suisse però no sé quin és el “formatge ja sabeu quin”. Em podries dir quin és aquest formatge misteriós?.
Suposo que ho hauràs comentat en altres receptes, però sóc nova i, encara que he navegat una mica per les teves receptes, no ho he trobat.
Gràcies!
El meu preferit amb diferència.. De fet no hi ha foto perquè me’l menjo tot sola abans que em doni temps 🙂
Ups, pensava que s’entendria com allò de el refresc que tothom coneix… Em refereixo al formatge Philadelphia, el normal, ni light ni estrany. També queda molt bé amb San Millán.