No et pugen els pans de pessics? No controles el forn? La presentació d’unes postres et costa la vida? Posa un brownie a la teva vida. És la recepta fàcil, on no embrutes quasi res, no has de fer servir cap tècnica, no ha de pujar i ni tan sols has de mirar gaire ni el punt cocció ni la temperatura en què el serveixes! Està boníssim!!! Es fon a la boca… Té un gust molt més suau que el bownie clàssic que és d’intensa xocolata negra… No crec que hi hagi persona que no li agradi! No pots fallar, funciona sempre!!!
INGREDIENTS
- 115 gr de mantega fosa
- 100 gr de sucre morè
- 100 gr de sucre + 3 tsbp
- 30 gr de cacau
- 1 polsim de sal
- 1/2 tsp de vinagre
- 1/2 de vainilla + 1/2
- 2 ous + 1 rovell
- 95 gr de farina
- 225 gr de Philadelphia
Fonem la mantega, afegim els sucres, la sal, el vinagre i el cacau. Ho barregem i quan estigui lligat afegim els ous i la 1/2 tsp de vainilla. Un cop incorporat afegim la farina. Un cop tenim la massa ho posem en un motllet de brownie de 20×20 cm folrat amb paper de forn.
En un altre bol posem el formatge, el rovell, les tres cullerades de sucre i l’altra mitja de vainilla i ho lliguem. Posem unes muntanyes al damunt de l’altre massa i amb un ganivet ho mal barregem. Ho posem al forn 30 minuts a 170ºC. Aquí no ens valdrà de gaire la prova del ganivet perquè els brownies han de quedar humits.
So, what do you think ?