Confessió: no he fet mai aquesta recepta però l’he menjada molts cops! El secret? Doncs com els homes valencians són els encarregats de fer la paella a casa el meu marit és l’encarregat de fer les tortitas americanes 100% que banyem en sirope de arce o com es diu en català xarop d’auró. Me les va fer per primera vegada un 14 de febrer com a gest americà-romàntic i a partir d’aquí una bogeria!!! Reconec que molts diumenges ens llevem aviat, anem a caminar una horeta per després posar-nos contents amb aquesta recepta per 4 persones o dos porcs.
INGREDIENTS
- 230 gr de farina
- 25 gr de sucre morè
- 2 teaspoon de bicarbonat
- 2 tsp de llevat químic
- 1 ou
- 375 ml de llet
- 3 tablespoon d’oli de girasol
En un bol gran barregem la farina, el bicarbonat i el sucre. En un altre bol batim l’ou amb la llet i l’oli. Aboquem a poc a poc aquesta barreja a la farina. En una paella li posem mantega o oli i hi posem una cullarada de massa. Es pot girar quan apareixen les bombolles. Nosaltres engreixem la paella amb l’esprai desmotllador, per mi un autèntic descobriment.
So, what do you think ?