La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pa de pessic Zebra

0

Si tens mans que pareixen peus o tens dos o menys fills aquesta és la vostra recepta. Les famílies amb tres fills no voleu fer aquest pa de pessic perquè podeu desencadenar la tercera guerra mundial!!! Ara jo! No!!! Em toca a mi!!! Què us haig d’explicar, oi? Fer la massa és extremadament senzill i la gràcia està en el muntatge on anirem intercalant la de xocolata amb la de vainilla que creieu-me pot fer qualsevol ésser viu amb els polzes oposables en pinça. El sabor és ideal per la canalla, suau, clàssic i per berenar amb un got de llet. L’únic consell és tenir temps així que el primer diumenge de pluja tots a la cuina.

pastís zebra

INGREDIENTS

  • 4 ous L
  • 250 gr de sucre
  • 250 ml de llet sencera
  • 250 ml d’oli de girasol
  • 300 gr de farina
  • 1 tsp de vainilla en pasta
  • 1 tbsp de llevat químic
  • 2 tbsp de cacau

Passem pel sedàs la farina (traient tres cullerades de farina) i el llevat. En un bol batem els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegim la vainilla, l’oli i la llet. No cal remenant massa en aquest punt. Aboquem la farina i ho lliguem. Dividim la massa en dos bols: en un afegim les dues cullerades de cacau i a la blanca les tres de farina que havíem reservat perquè han de tenir la mateixa densitat. Si manqués farina a la blanca poseu-hi. Ara ve lo divertit!

 

Al centre del motlle posem tres cullerades de massa de xocolata i al mig del cercle de massa de xocolata posarem tres de vainilla formant cercles concèntrics. Repetim el procés fins acabar les dues masses. Ho posarem al forn a 170ºC uns 40 minuts. Aquí allunyeu als nens perquè no convé bellugar la massa ni donar cops ja que es barrejarien les masses.

Jo en aquest cas he utilitzat un motlle de silicona perquè els desmotllables tenen el perill de perdre la massa per la base.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?