La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

cheesecake de xarop d’auró i nous

Comments Off on cheesecake de xarop d’auró i nous

Un dels meus viatges sommiats és recórrer Canadà amb una autocaravana durant tres mesos, preferiblement els mesos de juny, juliol i agost i no tenir cap incident amb un ós. Això darrer és força imporant… Però com això no és farà realitat en un futur pròxim i unit amb la meva obsessió pel xarop d’auró he fet aquesta meravellosa cheesecake de xarop d’auró i nous que és per desmaiar-se… Per tant, la recepta ve amb un advertiment, no menjar a prop d’óssos, pel possible esvaniment i perquè si tenim com a referència a Yogui la cosa es pot posar molt lletja… Mai em feu triar entre les cheesecake del blog, és impossible, és com preguntar-me per quin parell de sabates salvaria d’un incendi.

INGREDIENTS

  • 100 gr de nous
  • 7 galetes Digestive
  • 60 gr de mantega
  • 750 gr de formatge Philadelphia
  • 125 ml de xarop d’auró
  • 3 ous

Triturem les nous, les galetes i aboquem la mantega fosa. Pressionem les molles de galeta al fons d’un motlle desmoldable de 20 cm fins una mica més amunt d’on s’ajunten. Guardem a la nevera mentre preparem la crema. En un bol barregem el formatge amb el xarop i incorporem els ous un a un. Aboquem la crema i el posem al forn 20 minuts a 180ºC i després 50 minuts més a 130ºC. passat el temps de cocció apaguem el forn i deixem el cheesecake dins amb la porta mig oberta fins que estigui a temperatura ambient. Després el deixem a la nevera mínim 6 hores.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Comments are closed.