La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

magdalenes de torró de Xixona

Comments Off on magdalenes de torró de Xixona

Què sí… que ja publico una recepta de Nadal però començo amb una recepta d’aprofitament. Sabeu aquella trista barra de torró que es queda en l’armari sola, abandonada perquè hem menjat com sinó hi hagués demà? Doncs doneu-li una nova vida amb aquestes magdalenes de torró de Xixona que com au Fènix reneix en un esmorzar increïble!!! Flonjes, suaus… No en podreu menjar només una! A més us sentireu bé amb vosaltres mateixos ja que per no llençar una barra de torró gastareu ous, sucre, llet i farina. Estalvis que cremen les estovalles? Sí, però orgullosos de no llençar menjar… per aquesta recepta no cal un torró excepcional, podeu fer servir la barra que porta el típic familiar/amic que no obrim perquè en tenim de més bones, ja saps, aquella barra que has anunciat per whatsapp que t’ha costat una hora de cua i van a pes però de totes maneres te’n porta una de supermercat.

INGREDIENTS

  • 250 gr de torró de Xixona
  • 200 ml de llet
  • 100 gr de sucre
  • 3 ous petits
  • 200 gr de farina
  • 2 tsp de llevat químic

Esmicolem el torró, posem la llet i el sucre. Ho passem per la batedora elèctrica una mica, no cal que estigui perfectament passat. Hi afegim els ous i un cop incorporats passem pel sedàs la farina i el llevat químic. Escalfem el forn a 250ºC i quan posem les magdalenes baixem el forn a 180ºC un quart d’hora.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Comments are closed.