Quina cosa més delicada, flonja i deliciosaaaa!!! Els pastissets de xarop d’auró són una cucada i qui em porti la contrària rebrà un cop al cap amb la meva garrafa de 2 litres de xarop que em vaig agencià al Veritas!!! Són tan monos que els hi posat nom… i després me’ls he menjat!!! Estic contenta d’haver-te conegut Tom, estàs boníssim Adam, no m’has decebut McGregor… Ho sé… Tom, Adam i McGregor? Què volíeu? Que els hi posés noms de gatets i després me’ls cruspís? No sou normals… Però més enllà de lo cuquis que són estan boníssims perquè el pastisset no és gens dolç però la glaça li aporta el punt just de dolçor i perquè qualsevol cosa amb xarop d’auró millora… Visca Canadà!
INGREDIENTS
- 175 gr de farina
- 1 1/2 tsp de llevat químic
- 1/2 tsp de bicarbonat
- 1/2 tsp de sal
- 2 ous L (jo he posat 3 ous petits, no en tenia de grans)
- 1 tsp de vainilla en pasta
- 200 ml de llet
- 100 ml d’oli de girasol
- 175 gr de xarop d’auró
- Glassa: sucre glaç, xarop d’auró i llet a discreció
En un bol passem pel sedàs la farina, el llevat, el bicarbonat i la sal. En un altre bol batem els ous, la vainilla, la llet, el xarop i la llet. Incorporem els ingredients secs als líquits. I ja està! Uns 15 minuts a 180ºC. Per fer la glaça jo la faig a ull… Més o menys són unes 5 cullerades soperes de sucre glaç, dues culleradetes de xarop i un rajolí de llet. Batem fins que quedi una textura de iogurt espès, els banyem i els coronem amb una nou… Immillorable! També podeu simplement banyar-los amb xarop… és una delícia… Sinó voleu fer la glaça cal que poseu a la massa 100 gr de sucre morè que batrem amb els ous. Però de debò que queden més tendres quan beuen la glaça.