La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

cookies s’mores

0

Cookies s’mores o com em poso cabuda!!! Avui havia de fer sí o sí aquestes cookies i he voltat per tot el poble per trobar marshmallow blancs… He llegit un munt de consells i receptes perquè poden ser molt frustrants aquestes galetes… Que els marshmallow no desapareguin al mig de la massa, cosa horrible i depriment que hem d’evitar totalment, és el nostre objectiu i s’aconsegueix congelant-los. Estan increïblement bones, tenen gust a objectiu aconseguit amb un toc d’autocomplaença i cruixent d’orgull. Sí, senyors estic una mica estarrufada… Avui ha sigut un bon dia.

INGREDIENTS

  • 75 gr de farina
  • 75 gr de farina integral
  • 1/2 tsp de sal
  • 1 tsp de bicarbonat
  • 1/2 de llevat químic
  • 50 gr de galetes digestive
  • 1 1/2 tsp de canyella
  • 45 gr de sucre morè
  • 2 ous
  • 1 tsp de vainilla en pasta
  • 115 gr de mantega tova
  • 30 gr de xocolata negra
  • 30 gr de xocolata amb llet
  • un grapat de marshmallow congelats

En un bol barregem les farines, la sal, el llevat, el bicarbonat, la canyella i les galetes a trossos ni petits ni grans. En un altre bol barregem la mantega amb el sucre fins que quedi una crema, afegim els ous un a un i la vainilla. Incorporem els ingredients secs i les xocolates a trossos petits. Ho reservem una hora a la nevera. Fem boles de massa amb un marshmallow a dins i les aplestem una mica per fer una hamburguesa. Les posem al forn a 180ºC 8 minuts i, molt important, les refredem el més aviat possible, en el balcó o una finestra. Això és important per què no desapareguin els marshmallow.

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?