Sabeu aquelles persones que amb una boina i un cinturó es fan una disfressa increïble? Són els mateixos que amb tres ingredients et fan un plat tailandès, un armari amb un palet, unes vacances increïbles a les Maldives amb un click i dos post-it… Puaj! Jo no pertanyo a aquestes persones… Les meves idees són tan dolentes que necessito mil coses per intentar fer una cosa efectista, sóc recargolada i complicada i acabo fent nyaps!!! Doncs he volgut trobar unes postres que quedin bé i que siguin fàcils i que a tothom li agradi i, i, i… la millor idea que he tingut és un pastís de maduixes! Fàcil i sofisticat perquè la crema pastissera és de xocolata blanca!!! I preciós… Aix…
INGREDIENTS
- Massa de pasta de full, de la marca Buittoni
- Crema pastissera de xocolata blanca
- Maduixes
- Gelatina de maduixa
Fem la crema pastissera de xocolata blanca o la que més ens agradi. Per refredar-la jo recomano estendre-la en un plat gran i tapar amb film. Deixar a la nevera un parell d’hores. Coure la pasta de full, feu un cercle amb paper de forn i el col·loqueu damunt de la pasta de full i el farciu amb cigrons secs a mode de pes perquè quedi pla en la base. El forn ha d’estar a 220ºC i un quart d’hora. Per farcir el pastís us recomano posar la crema en una màniga pastissera. Amb gràcia disposeu les maduixes. Prepareu la gelatina de maduixes segons les instruccions de l’envàs i pinteu les maduixes. Dóna brillantor i reforça el gust de les maduixes, tampoc ho banyeu!!! A la nevera i a presumir.