La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pa de pessic vegà de llimona i aranyons

Comments Off on pa de pessic vegà de llimona i aranyons

Fa temps que a casa estem interessats en aprendre més sobre alimentació. Ens sembla molt interessant el segon cervell de Xevi Verdaguer i hem anat evolucionat en tenir cura de la nostra alimentació fins que ens vam topar amb el documental FOOD CHOICES que ens ha il·lustrat molt sobre l’alimentació vegana. Em va inspirà y vaig preparar aquest pa de pessic vegà de llimona i aranyons pels esmorzars sans. Sincerament no li té a envejar als pans de pessic tradicionals… Està boníssim i es prepara en un plis. Si estàs interessat en donar lo millor a la teva família o a tu mateix aquesta és la seva recepta. No ho dubtis.

INGREDIENTS

  • 150 gr de farina
  • 100 gr de farina d’espelta integral
  • 2,5 tsp de llevat químic
  • 200 gr de sucre de panela
  • 120 ml d’oli de girasol
  • 250 ml de llet vegetal (en el meu cas d’ametlles)
  • la ratlladura d’una llimona.
  • 125 gr de aranyons

En un bol posem el sucre, la ratlladura de llimona i l’oli. Afegim la farina normal i el llevat passats pel sedàs i la farina integral sense passar pel sedàs i ho integrem. Poc a poc afegim la llet per què no quedin grumolls. Quan tinguem la massa sense grumolls enfarinem els aranyons i els incorporem a la barreja. Ho posem en el motllo i depenent de la seva forma trigarà més o menys. En el meu cas ha trigat una hora però si utilitzes un motllo rodó de 20 cm segurament us trigarà uns 40 minuts. El forn a 180ºC.

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Comments are closed.