Sanes! Oé! Sense colesterol! Oé! Nivell P3! Oé! I boooones!!!! Aquesta recepta la dedico al meu company Juanma, l’home més complicat que he conegut mai per menjar, que amb qualsevol cosa arrufa el nas i que quan li vaig dir que portaven sègol no les volia ni tastar… Vaja, de fet va associar el sègol amb anar al bany… Sí, predico en el desert!!! Però al final no es va poder resistir i va dir que estaven bones!!! Sabeu l’èxit que això suposa? Estic orgullosa de la meva recepta, que no deixa de ser una variant de la recepta 1,2,3 de tota la vida però en aquest cas en format magdalenes de sègol i préssecs. Animeu-vos i inventeu la vostra recepta.
INGREDIENTS
- 1 iogurt de préssec
- 1 llauna petita de préssecs en almívar
- 1 mesura de iogurt de farina
- 1 mesura de iogurt de farina integral
- 1 mesura de iogurt de farina de sègol
- 2 mesures de sucre morè
- 1 mesura de iogurt d’oli de gira-sol
- 3 ous
- un grapat de nous
Batem els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegim l’oli. Incorporem les farines, el iogurt, els préssecs tallats en daus i les nous. Al forn 20 minuts a 180ºC