Però què he fet?! Acabo de fer un bundt deliciós!!! Pregunteu-li al sr. Casta que no podia parar de menjar-ne… He tornat als 90, la meva adolescència! les camises de quadres, Kurt Cobain, les discotes de tarda i la pinya colada!!! Uuuahajajaja!!! Però aquest cop en forma de bundt de pinya colada 20 anys després… Estem d’acord que no és preciós però té el gust de la pinya, el coco i el rom… Una combinació casposa com el crocanti però que està boníssima, perquè els clàssics s’han de revisionar i portar al present. Talla’t un bon tros i posat I don’t want to miss a thing de fons!!!
INGREDIENTS
- 300 gr de sucre morè
- 175 gr de mantega a temperatura ambient
- 4 ous
- 250 gr de farina
- 200 ml de llet de coco
- 60 gr de coco ratllat
- 1 tsp de vainilla en pasta
- 1 tsp de bicarbonat
- 1 tsp de llevat químic
- 2 tbsp de rom
- 140 gr de pinya en llauna
- GLAÇA: 300 gr de sucre glaç, 2 tsp de llet de coco, 2tsp de suc de pinya i 2 tsp de rom
Blanquegem la mantega amb el sucre morè una bona estona fins que quedi airejada. Afegim els ous un a un mentre batem. Hi afegim la vainilla i el rom. Afegim un terç de la farina, el coco ratllat, el llevat i el bicarbonat i quan estigui incorporat li posem la meitat de llet de coco. Incorporem un altre terç dels ingredients secs i la llet de coco. Acabem amb l’últim terç. Aboquem els trossos de pinya evitant posar massa líquid. Guardem el suc de pinya de la llauna per la glaça. Posem la massa al motllo i al forn durant 55 minuts a 180ºC. Quan ja estigui desmotllat i fred fem la glaça. Passem pel sedàs el sucre, posem el rom, la llet de coco i el suc de pinya. El banyem indecentment…