Torta tres leches!!! Uuuahajaaaa!!! Me encanta el nom d’aquestes postres, és com una pallissa! Te’n portes una torta i tres leches!!! Ja està… ja supero aquest moment tan adult… Però és que no puc! Torta tres leches!!! Vale, vale… ja està… Heu probat aquest pastís? Absolutament deliciós, cremós, fresquet… És una enorme esponja que absorveix la crema i queda… Oooohhh!!! Perfecte per dinars amb amics a l’estiu perquè s’ha de preparar d’un dia per un altre i surt de la nevera… A veure, són unes postres tradicionals de sud amèrica i hi ha mil versions diferents, com amb totes les postres tradicionals, però aquesta recepta sí funciona!
INGREDIENTS
- 5 ous
- 150 gr de sucre
- 120 ml de llet
- ratlladura de llimona
- 1 tsp de vainilla
- 1 tsp de llevat químic
- 200 gr de farina
- CREMA: 250 gr de llet condensada + 250 ml de llet evaporada + 250 ml de nata
- COBERTURA: 250 ml de nata + 15 gr de sucre glaç + 1/4 tsp d’essència de vainilla
En primer lloc cal fer aquest pastís en un motllo desmotllable de 20 cm. Muntem les clares a punt de neu, quan ja estiguin a punt els hi posem la meitat del sucre i seguim batent fins que estiguin fermes i les reservem. Blanquegem els rovells amb la resta del sucre. Quan hagin doblat els seu volum li posem la ratlladura de llimona, la vainilla i la llet. A aquesta crema els hi corporem les clares amb moviments envolvents amb molta cura per què no es baixin. Després passem pel sedàs la farina i el llevat i en forma de pluja l’anem posant a la crema també amb moviments envolvents per què es vagi incorporant poc a poc i ens quedi una massa molt airejada.
Posem el pa de pessic al forn uns 35 minuts a 180ºC. Quan estigui llest esperem deu minuts en el motllo i després el deixem refredar en una reixa completament.
Netejem el motllo i el folrem amb paper film. Tornem a posar el pa de pessic a dins i amb un ganivet l’apunyalem…
En un bol posem tots els ingredients de la crema i batem fins que ens quedi una crema lleugera. Amb una cullera i poc a poc anem banyant el pa de pessic, fent que vagi absorvint la crema. Quan hagi begut la meitat de la crema el tapem amb paper film i el reservem a la nevera fins al dia següent.
El posem en el plat de servir del revés per què la part de dalt quedi ara a baix i tornem a banyar una mica el pastís. Muntem la nata amb 20 gr de sucre glaç i una mica d’essència de vainilla. Decorem i acabem amb un polsim de canyella.
La recepta és de Quiero cupcakes!
So, what do you think ?