Aquestes postres han nascut del bell mig de la meva maldat! Reese’s brownie… (calories, calories, calories) inspirats en els bombons de xocolata i mantega de cacauets que tornen boig a mig món! No posis aquesta cara quan sents la combinació xocolata cacauets perquè segur que si et poso Conguitos al davant no en deixes ni un!!! Feia dies que rumiava la pròxima recepta i res despertava la força aquella de haig-de-fer-aquestes-postres-o-rebento-completament!!! En aquests dies tafanejar altres blogs no serveix de res perquè estan en plena temporada nadalenca. Jo adorava el Nadal, però aquest se’m farà molt dur… per això estic una mica desconnectada i perquè crec que les festes tradicionals tenen les seves postres tradicionals… Menjaré torrons i polvorons, per la castanyada panellets, a setmana santa la mona… Què tenen a veure amb mi els ninotets de gingebre? Tampoc em feu gaire cas perquè estic una mica rondinaire… total, han caigut aquests bombons a les meves mans i…. a rebentar!!!
INGREDIENTS
- 100 gr de sucre morè
- 125 gr de sucre
- 65 gr de cacau
- 130 gr de mantega
- 1/2 tsp d’extracte de vainilla
- 1/4 tsp de sal
- 3 ous petits o 2 mitjans
- 85 gr de farina
- 4 cullerades soperes de mantega de cacauets Reese
En un bol barregem els sucres i el cacau. Afegim la mantega fosa i calenta. Li posem la sal i la vainilla. Incorporem els ous un a un. Finalitzem la massa amb la farina i ho integrem tot molt bé. Passem la massa en el motlle, és una massa molt espessa. Li posem les quatre cullerades de mantega de cacauets i amb un ganivet anem fent els clàssics dibuixos marbré. El posem al forn 25 minuts a 180ºC.
Delicioso!! Este se ha convertido en uno de los favoritos. Quizá sea porque tiene más calorías … pero la combinación dulce-salado ha sido perfecta.