Sí!!! Ha passat Halloween i ara poso una recepta de carbassa!!! Sí, la meva lluita contra Halloween segueix… I aquest any estic més indignada que mai i penso boicotejar aquesta festa, costi el que em costi. Uaha-uaha-uaha-jajaja! (llegir en to de riure de dolenta). La nit del 31 estava jo al llit repassant receptes, llegint, relaxant-me quan van començar a picar a la porta… Evidentment penses que passa alguna cosa, doncs no!!! Eren gent picant per què els hi donés caramels!!! Perdoneu-me però estic a Wisconsin?! El pròxim 4 de juliol em posaré a la plaça a tirar cuets a veure què els hi sembla. O millor, el 14 de juliol em vesteixo de revolucionària i amb una guillotina portàtil em vaig passejant pel poble… Per cert,els donuts estan boníssims!!! Exagerats!!! Deliciosos!!!
INGREDIENTS
- 300 gr de farina
- 3 tsp de llevat químic
- 2 tsp de canyella
- 1 polsim de nou moscada
- 1 polsim de clau
- Una mica de gingebre fresc
- 100 gr de sucre de canya
- 1/2 tsp de sal
- 2 ous
- 50 ml d’oli de girasol
- 250 gr de puré de carbassa
En un bol passem pel sedàs la farina, la canyella, la nou moscada, el clau, el llevat i la sal. En un altre posem els ous, el sucre i el puré de carbassa i ho passem per la turmix (o com s’escrigui). Fem una cremeta i la incorporem als ingredients secs. Passem la massa en una màniga i ens ajudem a omplir la safata de donuts que courem al forn a 180ºC uns 15 minuts.
Un cop freds desfem la xocolata blanca i els banyem. Els decorem amb ametlles o sprinkles.
Consell: la carbassa és millor fer-la al forn perquè sinó s’omple d’aigua.